Az immunrendszer őszi erősítése

Az őszi hónapokra jellemző változékony időjárás, az óvoda- és iskolakezdés, a hűvös reggelek sokak számára egyet jelentenek a megfázás, légúti betegségek, influenza időszakának kezdetével.

Annak érdekében, hogy az ősz ne a betegségekről szóljon, rendkívül  fontos, hogy immunrendszerünk megfelelő állapotban legyen. Íme néhány dolog, amivel sokat tehetünk a betegségek megelőzése érdekében. 
 
A nyári hónapok folyamán jellemzően több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, ezzel pedig több vitamin kerül a szervezetünkbe. Ez azonban még önmagában sajnos nem jelent védelmet szervezetünk számára. Továbbra is fontos odafigyelnünk arra, hogy táplázkozásaink során magas vitamin-és ásványianyagtartalmú élelmiszereket fogyasszunk. Különösen fontos a magas C-vitamin tartalmú ételek fogyasztása. 
 
Tévhit, hogy a meleg nyári hónapok után már kevésbé fontos a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása. Szénsavas italok helyett fogyasszunk inkább gyógynövény alapú teákat, hiszen ezek által is hozzájárulhatunk a betegségek legyőzéséhez. A kamilla, menta, körömvirág, gyömbér vagy csipkebogyó teák rendszeres fogyasztása sokat segíthet ebben.
 
Mossunk gyakrabban kezet és naponta legalább kétszer alaposan szellőztessük ki a lakásunkat. 
 
Szintén ne feledkezzünk meg a rendszeres testmozgásról, hiszen ez is feltétele annak, hogy szervezetünk erősebb, ellenállóbb legyen. 
 
Sokat segíthetnek immunrendszerünk feltúrbózásában a különböző vitaminok, táplálék-kiegészítő készítmények. Nem csak ellenállóbbak leszünk, de könnyebben is vészeljük át az esetleges betegségeket. Kérjen tanácsot, forduljon bizalommal gyógyszerészeinkhez.
 
Elérhetőség
Románia, Nagykároly, Nicolae Titulescu utca, 10 szám
Telefon: 0261 861 607
Email: office@goldtfarm.ro
  • terkep