Életveszélyes az elhízás – kezdj fogyni most!

Birminghami orvosok vizsgálták az összefüggéseket az elhízás és a szív és érrendszeri betegségek kialakulása kapcsán. Az eredmény pedig ijesztő!

Közel 3,5 millió személy adatait dolgozták fel és arra jutottak, hogy az elhízott, de egészséges személyek esetében is 50 százalékkal nagyobb az esély arra, hogy magasak legyenek a szív és érrendszeri kockázataik. A vizsgált személyeknek sem cukorbetegségük, sem magas vérnyomásuk vagy vérzsírszintjük nem volt. 
 
Mint kiderült, az elhízással duplájára nőtt a szívroham esélye, 50 százalékkal a szívkoszorúér-betegség kialakulásának esélye és 7 százalékkal az agyérbetegség esélye. 
Akik most kicsit elgondolkodtak az életmódváltáson, rengeteg utat választhatnak. Vannak akiket a fogyókúrás tabletták hoznak lázba, mások a diétázás, koplalás mellett döntenek. Jó tudni azonban, hogy a rendszeres testmozgás segít magunkat fittebbé tenni és ha nem is fogyunk azonnal, előkészíthetjük testünket a súlyvesztésre. 
 
Aztán jöhet mondjuk a 90 napos szétválasztó diéta, amelynek lényege, hogy a különböző napokon különböző ételeket eszünk. Az első a fehérjenap, aztán jön a keményítő, a szénhidrát és a gyümölcsnap.
 
A Hold-diétával a Hold-naptárt kell figyelnünk, és aszerint fogyasztani az ajánlott étkeket. 
 
A vércsoport-diéta lényege, hogy a vércsoportunkhoz rendelt ételeket fogyasszuk. A 0-ás vérűek sok húst, az A vércsoportúak több zöldséget, a B vércsoportúaknak sok tejtermék az ajánlott. Az AB vércsoportúak pedig vegyesen kell egyenek zöldséget és tejtermékeket.
 
Elérhetőség
Románia, Nagykároly, Nicolae Titulescu utca, 10 szám
Telefon: 0261 861 607
Email: office@goldtfarm.ro
  • terkep