Nyaraljunk fájdalmak és kellemetlenségek nélkül!

Mielőtt vakációzni indulnánk, állítsuk össze egy kis házi patikát – jól jöhet néha egy-egy tabletta!

A nyaralást mindenki az év legfelhőtlenebb, legpihentetőbb időszakának szeretné megélni. Ám azt is elronthatja egy betegség, ezért nem árt, ha a vakációzást pokollá tevő nyavaják ellen alaposan felkészülünk.

Ha Európában kirándulunk, akkor nem igazán kell különféle oltásokkal foglalkoznunk, az egzotikusabb úticélok viszont sok esetben megkövetelik, hogy bizonyos oltásokkal biztosítsuk be magunkat. Érdemes rákérdezni az utazási ügynökségnél ezekre, na meg arra, hogy a helyi ívóvíz fogyasztása ajánlott-e – mert akár egy gyomorrontást-hasmenést is megúszhatunk ennek köszönhetően. Ha utazás közben hajlamosak vagyunk a rosszullétre, akkor készítsünk elő hányás-megelőző tablettát.

Ha fejfáfósak vagyunk, a bőröndünkben mindenképp legyen fájdalomcsillapító tabletta – ha gyermekkel uzatunk, akkor neki ajánlott szirup.

A fájdalomcsillapító jól jön fogfájáskor is, bár a legjobb, ha felkészülünk a nyaralásra és előtte egy hónappal elmegyünk a fogorvoshoz egy felülvizsgálatra, hogy megelőzzük a fájdalommal teli vakációt.

Jó, ha van kéznél hasmenés elleni tabletta is, széntabletta vagy más ilyen jellegű készítmény

Készüljünk fel arra is, hogy a napégés is tönkreteheti a nyaralást. A legjobb módszer a megelőzés, ezért mindig használjunk napvédő krémet, de ha mégis megégnénk, jó ha a csomagunkban van égési sérülésekre is gyógyszer.

Elérhetőség
Románia, Nagykároly, Nicolae Titulescu utca, 10 szám
Telefon: 0261 861 607
Email: office@goldtfarm.ro
  • terkep