Nyári szépségmegőrzés

A nap sugarai éltető erőt adnak, de a szpségnek árthatnak is! Különösen a haj és a bőr sínyli meg az erős napsugarakat. 

Figyeljünk oda a napozásra!
Használj bőrtípusodnak megfelelő bőrvédő készítményt, amit nemcsak napozás-, de úszás és séta előtt is ajánlott a bőrre kenni. Mielőtt azonban a bőrödre kennéd, feltétlenül használj bőrradírt, ami az elhalt hámsejteket alaposan letisztítja. A nyári időszakban ajánlott ásványi anyag tartalmú kozmetikumok használata is.

Védd a hajad!
Hajtípustól függetlenül a nyári időszakban nagyobb figyelmet kell fordítani hajunk ápolásra is. A sós víz, az erős napsugárzás mind roncsolják a haj szerkezetét. A samponok és hajbalzsamok használatán kívül hetente két alkalommal alkalmazz hajtípusodnak megfelelő pakolást.

Egyél és igyál a szebb bőrért!
A bőrnek vitaminokra és ásványi anyagokra van szüksége, ezért fogyassz minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt, halat és tojást. Ezek ugyanis fokozzák a kollagéntermelést, ami nem más, mint a bőr rugalmasságát biztosító rost.

Melegben a szervezet gyorsabban dehidratálódik, ezért az ajánlott napi két liternyi folyadékbevitelt célszerű megduplázni. Ezeket a tippeket betartva megkíméled magad egy sor-, vakációzást kellemetlenné tevő, bosszantó tényezőtől.

Elérhetőség
Románia, Nagykároly, Nicolae Titulescu utca, 10 szám
Telefon: 0261 861 607
Email: office@goldtfarm.ro
  • terkep