Orrcsepp: hogyan válasszunk, hogyan használjuk?

Az őszi és téli betegségek egyik kellemetlen velejárója az orrdugulás. 

A legtöbb esetben a betegség elmúlása után még sokáig megkeseríti az életünket a múlni nem akaró orrdugulás, ilyenkor pedig az egyedüli megoldásnak az orrcseppek vagy az orrspray-k tűnnek. Azonban fontos tudni, hogy mi alapján válasszunk, és hogyan használjuk ezeket. 
 
Az orrdugulás rendkívüli módon megnehezíti a légzésünket, kényelmetlenné teszi az étkezést, az alvást, de emellett egyéb problémákat és szövődményeket is okozhat. Különösen problémás a kisgyermekek esetében, akik étvágytalanná válnak, ezáltal pedig még jobban legyengülhetnek. Az orrdugulás egyik fő oka a duzzadt orrnyálkahártya, amelyre sokan válogatás nélkül kezdik használni a különféle, éppen otthon található orrcseppeket.
 
Az orrcseppekre kényelmesebb alternatívát jelentenek az orrspray-k, amely, amellett, hogy könnyebben használható, általában jobban eloszlatja a hatóanyagot is, illetve pontosabban adagolható. 
 
Fontos azonban tudni, hogy ezek közül is léteznek különféle erősségűek, így körültekintően vásároljunk, kérjük ki gyógyszerészünk véleményét is. Vásárláskor figyelembe kell venni, hogy gyermeknek vagy felnőttnek vásárolunk, valamint minden esetben szükséges tájékozódni a használat előtt, hogy átlagosan milyen napi gyakorisággal és legfeljebb hány hétig alkalmazhatók. 
 
Általában elmondható, hogy maximum néhány hétig használhatóak az orrcsepek, amit túlhaladni azért sem ajánlatos, mert a szervezetünk hozzászokhat, és sokszor éppen ellentétes hatást válthat ki ezek túlzott használata. 
 
Vásárlás előtt forduljon bizalommal gyógyszerészeinkhez. 
 
Mit ajánlunk? 
Olynth, Vibrocil, Nazomer, Aqua Maris. 
 
Elérhetőség
Románia, Nagykároly, Nicolae Titulescu utca, 10 szám
Telefon: 0261 861 607
Email: office@goldtfarm.ro
  • terkep