O vacanță fără dureri și neplăceri

Înainte să pornim în vacanță trebuie să ne gândim la o mică farmacie – uneori ne prinde bine câte o tabletă!

Dorim să trăim vacanța de vară în cea mai senină, cea mai odihnitoare perioadă. Dar și aceasta poate fi tulburată de o boală, de aceea nu strică să ne pregătim temeinic împotriva nenorocirilor care ne fac concediul un iad.

Dacă călătorim în Europa nu trebuie să ne pierdem timpul cu diferite vaccinuri, însă destinațiile mai exotice în multe cazuri impun să ne asigurăm cu diferite vaccinuri. Merită să vă interesați de acestea la agențiile de turism, precum și de faptul dacă se recomandă consumul apei potabile locale – pentru a evita o indigestie - diaree.

Dacă în timpul călătoriei suntem predispuși la stare de rău, trebuie să pregătim câteva tablete pentru prevenirea vomei. Dacă de obicei avem dureri de cap, să avem neapărat niște tablete pentru dureri de cap – dacă călătorim cu copii, acestora se recomandă sirop.

Analgezicele prind bine și în cazul durerilor de măsele, deși e cel mai bine dacă mergem la un control la stomatolog cu o lună înainte de concediu, pentru a preveni un concediu plin de dureri.

Este bine dacă avem la îndemână și o tabletă pentru diaree, o tabletă de cărbune sau alt preparat de acest fel.

Trebuie să ne pregătim și de arsurile solare care ne strică vacanța. Cea mai bună metodă este prevenția, de aceea trebuie să folosim mereu o cremă de protecție solară, dar dacă totuși ne ardem, este bine să avem în bagaj medicamente pentru arsuri.

Contact
Romania, Carei, Strada Nicolae Titulescu Nr. 10
Telefon: 0261 861 607
Email: office@goldtfarm.ro
  • map