Obezitatea este un pericol de viață – începe să slăbești acum!

Medicii din Birmingham am cercetat raporturile dintre obezitate și bolile cardio-vasculare. Rezultatele sunt înspăimântătoare!

Au prelucrat datele a aproape 3,5 milioane persoane și au ajuns la concluzia că și în cazul persoanelor sănătoase este mai mare probabilitatea cu 50 de procente  să aibă riscuri crescute ale bolilor cardio-vasculare. Persoanele cercetate nu au avut nici diabet, nici hipertensiune sau nivel de colesterol ridicat. 
 
Precum s-a aflat, odată cu obezitatea a crescut la dublu riscul de atac de cord, cu 50 la sută riscul de arteria coronaria și cu 7 procente riscul de boli ale arterelor cerebrale. 
Cei care se gândesc acum să își schimbe modul de viață, au de unde alege. Sunt unii impresionați de tabletele de slăbit, alții de diete, înfometare. Însă este bine de știut că mișcarea sistematică ajută să fim mai fit și chiar dacă nu slăbim imediat, ne pregătim corpul să piardă din greutate. 
 
Apoi poate veni dieta disociată de 90 de zile a cărei esență este ca în diferitele zile să consumăm diferite alimente. Prima zi este una de proteine, apoi de amidon, carbohudrați și de fructe. Odată cu dieta Lunii trebuie să urmărim și calendarul Lunii și conform acestuia trebuie să consumăm alimentele recomandate. 
 
Esența dietei conform grupei sanguine este să consumăm alimente atribuite grupei sanguine. Cei cu sânge 0 vor consuma multă carne, cei cu grupa A mai multe legume, celor cu B se recomandă lactatele. Iar cei cu AB trebuie să mănânce multe legume amestecate cu produse lactate. 
 
Contact
Romania, Carei, Strada Nicolae Titulescu Nr. 10
Telefon: 0261 861 607
Email: office@goldtfarm.ro
  • map