Păstrarea frumuseții vara

Razele solare ne dau forță vitală, dar pot și dăuna frumuseții! Mai ales pielea și părul au de suferit în urma razelor solare puternice. 

Atenție la plajă!

Se va folosi o soluție de protejarea pielii corespunzător tipului de ten, aceasta se va folosi nu numai înainte de plajă, dar și înainte de înot și o plimbare. Însă înainte de a aplica pe piele, se va folosi neapărat o soluție abrazivă pentru a îndepărta celule moarte. În perioada de vară se recomandă utilizarea cosmeticelor cu conținut de minerale.

Protejează părul!

Indiferent de tipul de păr, în perioada verii se va acorda o atenție sporită la îngrijirea părului. Apa sărată, razele solare puternice distrug structura părului. În afara utilizării șampoanelor și balsamurilor de păr de două ori pe săptămână se vor folosi măști corespunzătoare tipului de păr.

Mănâncă și bea pentru un ten mai frumos!

Pielea are nevoie de vitamine și minerale, de aceea se vor consuma multe legume și fructe crude, pește și ouă. Pentru că acestea accentuează producerea colagenului, ceea ce nu este altceva decât o fibră care asigură flexibilitatea pielii.

În căldură organismul se deshidratează mai repede, de aceea este nevoie de dublarea consumului de doi litri al lichidului zilnic. Respectând aceste recomandări vom fi feriți de un șir întreg de factori care ne fac vacanța neplăcută, enervantă.

Contact
Romania, Carei, Strada Nicolae Titulescu Nr. 10
Telefon: 0261 861 607
Email: office@goldtfarm.ro
  • map