Évről évre, egyre melegebbek a nyarak. Hol vannak már azok júliusok, augusztusok, amikor a 30 Celsius fokos hőmérséklet már nagy melegnek számított? 

A csontritkulás népbetegség: elsősorban a nőknél gyakori a betegség, de a férfiak is ugyanúgy ki vannak téve a betegség kialakulásának, főleg az életkor előrehaladtával.

A dohányzás egyre kevésbé elfogadott a nagyvilágban, egyre kevesebb teret kapnak azok, akiknek a kedvenc időtöltéseik közé tartozik a cigarettázás vagy éppen szivarozás vagy pipázás. 

A szakértők körében komoly vita folyik arról, hogy a világban egyre gyakoribb cukorbetegség szűrése mikor kezdődjön meg: vannak olyan szerveztek, amelyek már 30 éves kortól ajánlják a rendszeres, évi vércukorszint-mérést, mások szerint 45 éves korban elegendő megkezdeni a rendszeresebb vizsgálatokat.

Tavasszal az ilyenkor rendszerint érzékelhető erős fáradtság leküzdésére, télen pedig a testünk vitaminszükségleteinek kielégítése szempontjából nagyon fontos, hogy ne a lefolyóban végezze a savanyúkáposzta leve. 

Elérhetőség
Románia, Nagykároly, Nicolae Titulescu utca, 10 szám
Telefon: 0261 861 607
Email: office@goldtfarm.ro
  • terkep